PETR KYRIAN (kytara, zpěv)
 
Volací znak (přezdívka): Na otázku "chce někdo pivo ?" slyším vždycky...
Věk: Lennon už by mi nevěřil...
Znamení: poznamenán deseti roky v Brufenu...
Stav: neustále trochu pod parou
Orientace: vzhledem ke stavu zmatená
Funkce v kapele: kytarista, přizpívávač, písničkář, stěhovák, žvanil
V kapele od: od pravěku
Předešlý kapely, hudební minulost: The Wrongs, Hewer, Black´n´Blue, KusBlues
Hudební vzor: Všichni co hrajou a zpívaj líp než já. Takže skoro všichni...
Nástroj, vybavení: kytary Gibson SG a Epiphone 1958 Explorer Gothic, zesilovač Crate FlexWave 120H, box Crate Flex412A, bezdrát Shure, in-ear monitor LD Systems, různý udělátka a kurvítka značek Boss, Dunlop MXR, Marshall, Digitech a Zoom
Diskografie, projekty:
2001 - THE WRONGS - Živě
2002 - THE WRONGS - 2002
2005 - MASH - Bloody Mary
          (texty Koleda, Kotel, Až tě to chlape zláme)
2006 - BRUFEN - SP Mantava jedeme/Zelená a černá
2006 - BRUFEN - EP Tak se to s náma valí dál
2006 - HARLEJ - Čtyři z punku a pes
          (texty Balada o tom jak si chlapec.., Vrtulník, Jen pár dní)
2007 - BRUFEN - Divoká krev
2008 - BRUFEN - SP Koloveč jedem
2008 - HARLEJ - University
          (texty Levej hák, Proč pocit mám, Frajeři we Sternu, Další
            stejnej den)
2008 - MASH - Za čarou
          (texty Za čarou, Čerti na pracáku, Fotky, Uštvali jsme
            pingla, I chlapi mají svoje dny, Apač)
2009 - BRUFEN - SP Zvíře šnek
2010 - BRUFEN - Když chlapi stárnou
2010 - BRUFEN - SP Ten opravdovej
2010 - BRUFEN - EP Vánoční nadílka
2011 - HARLEJ - Máme vlka
          (texty Dětský hřiště, Cesta do ráje, Celebrita z ubytovny,
            Pobřežní hlídka, spoluautorství textu Spokojenej kmet)
2012 - HARLEJ - Teleskopický tele
          (texty Má malá neplakej, Balada o platonické lásce,
           Katalog, 4GB cyber love story, Idol žurnálů, Možná že už
           se krátí čas, Špinavej svět)
2013 - BRUFEN - CD "2013"
2013 - Trochu falešná road movie (kniha)
2014 - HARLEJ - Na prodej (text Než to s náma půjde ke dnu)
2015 - BRUFEN - CD "Kolotoč"
2015 - MASH - 6ka
          (texty Klondike, Mám rád ty chvíle, Na konci světa, Dealer,
           Na mapách, Rider, Karavana)
2015 - Když tě budí pávi (kniha)
Oblíbenej interpret, styl: Kabát, Harlej, Mash, Doga, AC/DC, Mötorhead, Mňága a Žďorp, Jaromír Nohavica...
Další aktivity, koníčky: čtení, psaní, jídlo, pití, poker, sex
Oblíbený nealko: perlivá voda s citronem, kafe
Oblíbenej alkohol: pivo
Oblíbený jídlo: V podstatě všechno, co nám dává kráva...
Oblíbenej sport: Fifa na PS3, poker
Oblíbená knížka: tvorba pánů Pattersona, Deavera, Kmenty, Viewegha, aspoň jednou za rok Jirotkův Saturnin, výpis z účtu před odchozíma platbama...
Oblíbenej film, seriál: Pelíšky, Opustit Las Vegas, Simpsonovi, Futurama
Oblíbená poloha: Stranou od práce, blízko baru, v dosahu erotogenních zón... A taky na podiu.
Zlozvyk, úchylka: inhalace splodin vznikajících spalováním tabákových směsí (a kdoví čeho ještě), lehkej alkoholismus, lenost, ponocování (většinou spojený s flámem), neustálý obměňování a znovuzapojování udělátek a kurvítek v pedalboardu
Co tě nasere: zbytečná agrese, když nemám pravdu (a jsem přesvědčenej, že je tomu naopak), srážka s blbcem, vstávání levou nohou, jeden ze dvou outů soupeře na riveru
Co si myslíš o zbytku kapely: Je to banda šílených existencí, bez nich by můj život byl výrazně klidnější a umírněnější, ovšem taky výrazně smutnější.
Životní motto: Dělat ostudu není hanba...
Jak bys chtěl umřít: nalitej



 
TOPlist